Oorkaarsen zijn al sinds eeuwen in verschillende culturen bekend. Gevonden rotsschilderingen tonen de toepassing van oorkaarsen bij inwijdingsrituelen en medicinale ceremonieën. Door de Hopi-indianen, vooral gekend om hun grote geneeskundige kennis en spiritualiteit, kwam dit gebruik naar Europa.

Oorkaarsen zorgen voor een zuivering en voor een diepe ontspanning van lichaam én geest! Ze helpen oorontstekingen te voorkomen, ze verwijderen oorstoppen en maken oorsmeer los én ze kunnen tevens verlichtend werken bij neusverkoudheid, sinusitis, oorsuizingen, (spannings)hoofdpijn/migraine, stress en slapeloosheid.

Absolute contra-indicaties

  • Epilepsie
  • Doorboord trommelvlies
  • Acute oorontsteking

Enkele nuttige tips

  • Gebruik de dag van het oorkaarsritueel geen alcohol of drugs
  • Neem na het oorkaarsritueel geen bad of douche, ga niet zwemmen en probeer de eerste 3 uren wind of tocht te vermijden.

Opmerking

Pure Health gebruikt enkel de originele Biosun oorkaarsen. Deze zijn gemaakt van (onbehandelde!) katoenen doeken die gedrenkt worden in zuivere bijenwas, fijne honingextracten, 100% natuurlijke essentiële oliën en traditionele Indiaanse kruiden zoals salie, johanneskruid en kamille. De originele Biosun oorkaarsen zijn gecontroleerd en goedgekeurd volgens de EU richtlijn 93/42/EEG.

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x