Pedicure & Manicure

Pedicure:

Je voeten krijgen heel wat te verduren en toch geef je ze meestal maar weinig aandacht.

Het is pas wanneer je geplaagd wordt door pijnlijke, gezwollen voeten; eelt; eeltpitten; likdoorns; nagelproblemen of zware, vermoeide benen dat je beseft hoe belangrijk mooie en klachtenvrije voeten wel zijn.
Preventie is dus heel belangrijk, want door die voetproblemen kan je hele lichaamshouding zelfs veranderen met klachten van de rug, nek, schouders, knieën en heup als gevolg.

Klachten voorkomen is beter dan ze te moeten genezen! Het is dan ook de taak van je schoonheidsconsulente/gespecialiseerde voetverzorger om je voeten op een gepaste wijze te behandelen en je persoonlijk verzorgingsadvies te geven. Indien nodig zal er ook doorverwezen worden naar andere zorgverstrekkers. Zowel ouderen, jongeren, dames, heren alsook sport(st)ers (voetbal, hardlopen, ballet enz.) zijn gebaat bij een maandelijkse pedicure.

Ook voor een verwenbeurt van je voeten (spa verzorging, ontspannende voetmassage enz.) kan je bij je schoonheidsconsulente/gespecialiseerde voetverzorger terecht.

Een gespecialiseerde pedicure om de 4 à 6 weken is sterk aanbevolen! 


TIP: Informeer je bij je ziektefonds over mogelijke terugbetalingen!

NB: Pure Health is lid van BVV (Belgische Vereniging voor Gespecialiseerde Voetverzorgers) 


Manicure:

Je handen zijn je visitekaartjes!

Wanneer je iemand de hand schudt, bij computerwerk of in de horecasector (kok, slager, bakker, kelner enz.).
Je handen zijn steeds zichtbaar. Het is dan ook belangrijk om je handen en nagels voldoende te verzorgen. Niet alleen vanuit esthetisch, maar ook vanuit hygiënisch standpunt. Mooie en verzorgde handen en nagels zullen steeds een positieve indruk geven!

Ook voor een verwenbeurt van je handen (spa verzorging) kan je bij je schoonheidsconsulente terecht.


>>> Bekijk hier de prijslijst!
>>> Contacteer Pure Health!

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x