Pedicure

Pedicure

Onze voeten krijgen heel wat te verduren en toch geven we ze meestal maar weinig aandacht.

Het is pas wanneer we geplaagd worden door pijnlijke, gezwollen voeten; eelt; eeltpitten; likdoorns; nagelproblemen of zware, vermoeide benen dat we beseffen hoe belangrijk mooie en klachtenvrije voeten wel zijn. Preventie is dus van uiterst belang, want door bepaalde voetproblemen kan zelfs ongemerkt onze gehele lichaamshouding veranderen met klachten van de rug, nek, schouders, knieën en heup tot gevolg.

Klachten voorkomen is nog altijd beter dan ze te moeten genezen! Het is dan ook de taak van uw schoonheidsconsulente/gespecialiseerde voetverzorger om uw voeten op een gepaste wijze te behandelen en u persoonlijk verzorgingsadvies te geven. Indien nodig zal er ook doorverwezen worden naar andere zorgverstrekkers. Zowel ouderen, jongeren, dames, heren alsook sport(st)ers (voetbal, hardlopen, ballet enz.) zijn gebaat bij een maandelijkse pedicure.

Ook voor een verwenbeurt van uw voeten (spa verzorging, ontspannende voetmassage enz.) kunt u bij uw schoonheidsconsulente/gespecialiseerde voetverzorger terecht.

Een gespecialiseerde pedicure om de 4 à 6 weken is sterk aanbevolen! 

TIP: Informeer bij uw ziektefonds inzake mogelijke terugbetalingen!

NB: Pure Health is lid van BVV (Belgische Vereniging voor Gespecialiseerde Voetverzorgers) 


Advies voor thuisverzorging:

Het gebruik van een voetencrème kan zelfs heilzaam zijn bij klachtenvrije voeten en toekomstige problemen helpen voorkomen. De huid blijft goed gehydrateerd waardoor er minder eeltvorming ontstaat en waardoor de huid soepeler aanvoelt. Afhankelijk van de gezondheid van uw voeten zijn er specifieke crèmes, poeders, oliën, voetdeodorants enz. die verlichting en/of genezing kunnen brengen.

Pure Health gebruikt en verkoopt de producten van Gehwol Fusskraft.

Gehwol Fusskraft omvat hooggeconcentreerde voetverzorgingsproducten die enkel te verkrijgen zijn bij de professionele voetverzorger. De producten bieden voor elk voetprobleem de juiste verzorging.

Naast de actieve werkstoffen voor het specifieke voetprobleem bevatten de Fusskraft producten essentiële oliën van rozemarijn, bergden en lavandel, die zorgen voor frisse, zachte en gehydrateerde voeten en benen.

* De meeste Gehwol Fusskraft voetverzorgingsproducten zijn ook geschikt voor diabetici. 

>>> Bekijk hier de prijslijst!
>>> Contacteer Pure Health!

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x