Massage & Relaxatie

Massage & Relaxatie

Massage is één van de oudste en meest diepgaande vormen van verzorging. Het is een weldaad voor het lichaam en werkt zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau.

Een massage verzacht spanningen, versoepelt de spieren en stimuleert de doorbloeding en lymfecirculatie. De celstofwisseling verbetert waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen worden opgenomen en meer koolstofdioxide en afvalstoffen worden afgegeven.

Niet alleen deze rechtstreekse fysieke gevolgen van massage zijn helend, maar ook het aangeraakt worden op zich kan een positieve invloed hebben op iemand.

De zorg en de aandacht die u krijgt van uw schoonheidsconsulente/masseuse kan u meer eigenwaarde schenken en uw zelfvertrouwen sterken. Door een massage wordt u even uit uw dagelijkse routine gehaald en krijgt u de kans om stil te staan bij uzelf.

Massage kan echter geen geneesheer, osteopaat of kinesitherapeut vervangen. Wel kan het een aanvulling zijn bij een bestaande behandeling. Bij twijfel… raadpleeg dan steeds uw behandelend geneesheer/osteopaat/kinesitherapeut.

Indicaties waarbij voorzichtigheid is vereist

  • Extreme vermoeidheid/uitputting
  • Infectieziekten
  • Tijdens de eerste 3 maanden van zwangerschap

>>> Massage - Nuttige tips
>>> Oorkaarsritueel
>>> Bekijk hier de prijslijst!
>>> Contacteer Pure Health!

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x