Vrijdag 23 november 2018

 

Black Friday shoppingevent Rainpharma

Kerstshopping

Opendeur

 

Wat?

Leuke kerstcadeautjes scoren voor familie en vrienden of verzorgingsproducten/supplementen/shakes/accessoires voor jezelf, mét kortingen én extra cadeautjes bij je aankopen! En dat is natuurlijk nóg leuker bij een hapje en een drankje! ;-)

Het is de ideale gelegenheid om je Rainpharma favorieten met korting te kopen en nieuwigheden extra voordeling te ontdekken. Start je kerstaankopen dit jaar op tijd of bereid alvast je goede voornemens voor een stralend, fit en gezond 2019 voor.

Álle producten uit het Rainpharma-gamma komen in aanmerking: verzorgingsproducten voor gelaat en lichaam, supplementen, shakes, accessoires, maar ook promosets en limited editions. Om iedereen de kans te geven om langs te komen zijn we die dag uitzonderlijk van 10u tot 22u doorlopend open. Maak een verlanglijstje van jouw 6 favoriete producten en stip de datum aan in je agenda, want deze uitzonderlijke kans wil je zeker niet missen!

 

Hoe werkt het?

  • Tijdens dit event kan je maximaal 9 producten met een mooie korting aankopen.
  • De korting die je krijgt op de eerste 6 gekozen producten, stemt overeen met de btw die je normaal op de producten betaalt. De toegevoegde btw valt dus weg. Mooi meegenomen!
    (het btw-bedrag van verzorgingsproducten en accessoires is 21%, van supplementen en shakes is het 6%)
  • Bij aankoop van minstens 3 Rainpharma producten krijg jij bovenop de korting ter waarde van de toegevoegde btw een stijlvolle, vilten tas cadeau (winkelwaarde € 39,95). Neem er je aankopen in mee en gebruik hem nadien als boodschappentas. Of geef de tas een plekje in je interieur: als stijlvolle wasmand, als verzamelplek voor magazines en dekentjes of gevuld met houtblokken naast de haard. Een stijlvolle eyecatcher in je interieur!
  • Koop je op 23 november minstens 6 Rainpharma producten, dan krijg je bovenop de korting ter waarde van de toegevoegde btw én de vilten wintertas ook nog de bekroonde Sacred Seven Body Repair Oil 200ml cadeau (winkelwaarde € 49). Een heerlijk geurende en voedende olie die je huid tijdens de wintermaanden beschermt én doet stralen!
  • En er is nóg meer…
    Heb je op 23 november 6 producten uitgekozen, dan krijg je de kans om 3 extra producten aan te kopen met 23% directe kassakorting (want enkel geldig op 23 november). Welke producten dat zijn verklappen we de dag zelf via social media.

 

Extra voorwaarden:

Per persoon en per kassaticket kunnen in totaal maximaal 9 producten met korting aangekocht worden, met als extraatjes de gratis vilten tas en de gratis lichaamsolie.
Deze aanbieding is enkel geldig op vrijdag 23 november 2018, van
10u tot 22u.

   

!!! Extra aandacht !!!
Het is de eerste keer dat we dit event organiseren en daarom is het voor ons moeilijk om in te schatten hoeveel mensen we mogen verwachten. Ben je nu al zeker dat je zal langskomen op 23 nov.? En heb je al een idee van wat je zeker zou willen meenemen? Help ons dan door ons vóór 14 november je bestelling of kerstlijstje door te mailen en dan zorgen we ervoor dat alles voor je klaar staat op de dag van het event. Wij hoeven dan niemand teleur te stellen en jij bent zeker van je aankopen. Laat ons ook zeker weten of er geschenkjes bij zitten. We verpakken ze mooi, aangepast aan de gelegenheid.