Het is weer zover! De herfst staat weer in het teken van ontgiften en zuiveren bij Pure Health!

Wilt u uw lichaam op een aangename manier ontdoen van afvalstoffen of bent u bezig met een sappen-, vasten- of andere zuiveringskuur en wenst u extra ondersteuning?
Dan is dit arrangement iets voor u!


DETOX CLEAR MIND


Voetverwarmende laarsjes

+

Ontgiftende leverpakking
+

Massage van armen, handen, schouders, décolté, hals, nek, gelaat en hoofdhuid
+

Oorkaarsritueel
+

Afscheid met een tasje zuiverende thee en advies voor thuis

 

>>>Duur: 1u45min.
>>> Prijs: 95 euro

 

Wat kan dit arrangement voor u betekenen?

       Een leverpakking op basis van groene klei heeft de eigenschap om toxines en afvalstoffen uit het lichaam te trekken. Dit gebeurt zowel op fysisch, als emotioneel niveau. Ook negatieve gedachten en/of indrukken kunnen dus d.m.v. een leverpakking getransformeerd worden naar een positieve en creatieve energie. De voetverwarmende laarsjes zorgen ervoor dat de voeten op temperatuur blijven waardoor men minder snel hoofdpijn zal  krijgen.

       De massage van armen, handen, schouders, décolté, hals, nek, gelaat en hoofdhuid zorgt voor een totale ontspanning van de bovenste regionen van het lichaam. Zowel de spieren als de geest kunnen alle opgebouwde tensie loslaten!

       Het oorkaarsritueel zorgt zowel voor een zuivering als een diepe ontspanning van lichaam én geest! Ze helpen oorontstekingen te voorkomen, ze verwijderen oorstoppen en maken oorsmeer los én ze kunnen tevens verlichtend werken bij neusverkoudheid, sinusitis, oorsuizingen, (spannings)hoofdpijn/migraine, stress en slapeloosheid.

 

>>> Kan op elk moment van het jaar (behalve winter), maar ideaal nog t.e.m. 7 november 2018.
         Reserveer tijdig!