Iedereen wil er graag zo lang mogelijk jong en gezond blijven uitzienÖ Uw huid in optimale conditie houden, is dus de boodschap!

Jammer genoeg kunnen bepaalde factoren zoals milieu, voeding, slaapritme, te weinig lichaamsbeweging, stress, erfelijke aanleg enz. uw algemene gezondheid, en dus ook de gezondheid van uw huid, enorm aantasten. 
Uw uiterlijke schoonheid is immers een reflectie van uw innerlijke gezondheid.
 De huid is bovendien ons grootste uitscheidingsorgaan en via de talrijk aanwezige huidporiŽn verlaten er dagelijks vele afvalstoffen en toxines het lichaam. 

Het is dus van belang dat u uw huid steeds opnieuw de nodige verzorging geeft en dit doet u het best door pure, zuivere cosmeticaproducten te gebruiken die uw eigen natuurlijke afweermechanisme kunnen helpen en ondersteunen in plaats van het nůg meer te belasten.

Pure Health werkt, vanuit die visie, zo veel mogelijk met natuurlijke producten die afgestemd zijn op uw huidtype en -conditie. Met de producten van Rainpharma en Phyto5 biedt Pure Health u een verzorgingsconcept aan voor lichaam én geest! U komt weer perfect in balans, uw huid krijgt een gezonde, frisse uitstraling én ze voelt zijdezacht aan!

De gelaatsverzorgingen van Rainpharma en Phyto5 zijn geschikt voor zowel dames als heren, voor zowel jong als oud. Elke gelaatsverzorging wordt bovendien afgesloten met een glaasje water.

NB: Uw eerste gelaatsverzorging wordt bij Pure Health steeds voorafgegaan door een unieke huidanalyse. Op deze manier kan uw schoonheidsconsulente uw huidconditie (en Phyt'element) bepalen, de producten en verzorging gemakkelijker op uw persoonlijke behoeften afstemmen en u ook het nodige verzorgingsadvies geven.

Uw huid wordt aan de hand van deze analyse ook na uw eerste gelaatsverzorging steeds opnieuw opgevolgd en geŽvalueerd. Toekomstige verzorgingen worden dan ook altijd aangepast aan de behoeften van uw huid op dat welbepaald moment.

(Voor de huidanalyse en het verzorgingsadvies vraag ik u om bij uw eerste bezoek 30 min. extra tijd te reserveren.)